فایل ورد استانداردسازي و اهميت ان در محصولات کشاورزي مطالعه موردي: زعفران

لینک دانلود

 فایل ورد استانداردسازي و اهميت ان در محصولات کشاورزي مطالعه موردي: زعفران دارای 22 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد استانداردسازي و اهميت ان در محصولات کشاورزي مطالعه موردي: زعفران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد استانداردسازي و اهميت ان در محصولات کشاورزي مطالعه موردي: زعفران،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد استانداردسازي و اهميت ان در محصولات کشاورزي مطالعه موردي: زعفران :


سال انتشار : 1394

نام کنفرانس یا همایش : اولين همايش بين المللي و سومين همايش ملي مهندسي و مديريت کشاورزي، محيط زيست و منابع طبيعي پايدار

تعداد صفحات :22

چکیده مقاله:

مردم در طول تاریخ همواره با خطرات مربوط به موادغذایی مواجه بوده اند؛ اما نگرانی در مورد ایمنی مواد غذایی از قرن بیستم موجب وحشت مصرف کننده شده است که این عامل منجر به از دست دادن اعتماد در ایمنی زنجیره غذایی گردیده است در این راستا بسیاری از طرحهای عمومی وخصوصی در قالب طرح های صدور گواهینامه کیفیت موادغذایی برای بازگرداندن اطمینان مصرف کننده تکامل یافته اند. یک محصول غذایی ایمن؛ نتیجه تمام فرآیندها و عملیات تبدیل و فرآوری انجام شده در درون زنجیره تولید مواد غذایی است. این مقاله از طریق مطالعه مروری تحلیلی به بررسی استانداردسازی واهمیت آن در محصولات کشاورزی ومطالعه موردی زعفران می پردازد. بنابراین بسته بندی محصولات باید به گونه ای باشد که بستر لازم را برای صادرات فراهم آورد وایجاد این بستر بایداز طریق دولت صورت گیرد یکی از مقررات پذیرفته شده در سازمان جهانی تجارت رعایت استاندارد جهانی برای صادرات محصولات کشاورزی مانعی برای صادرات آنها و تهدید کننده امنیت غذایی شده واین مشکل به ریسک بالاتر سرمایه گذاری در بخش کشاورزی افزوده و سرمای گذار سرمایه گذار سرمایه خود را در این بخش وارد نمی کند. هدف از اجرای استانداردها دستیابی به توسعه پایدار است

توضیحات بیشتر